Дата публікації:
13 листопада 2023
Кількість переглядів:
523
Поділитися:

Уперше в стінах Літературної вітальні Сумського державного університету відбулась прем’єра вистави «Силуети» молодіжного театру «Місто С...» у межах артпроєкту «Бібліотека+Театр=Вербальна реконструкція».

Талановита постановка втілена в життя режисером Наталією ЧЕРКАСЕНКО на основі літературних творів геніальної  Ліни Костенко.

З перших хвилин гри глядачі поринули у світ геніїв, які, за режисерським задумом, були персонажами вистави, і разом з ними – жили, кохали,  захоплювались, сумували, страждали, вірили….

Креативна режисерська ідея, комфортна, камерна атмосфера, чудове музичне оформлення, глибокі образи, органічна, чуттєва, емоційна акторська гра… Вистава – на одному диханні, і приємний післясмак після завершення.

«Неповторна мить... Актори театру «Місто С...» – неймовірні, глибокі, проникливі, справжні... Пишаюся нашою молоддю. Щиро дякую Наталі Черкасенко за пропозицію співпраці», - зазначила директор бібліотеки СумДУ Ольга КРИЦЬКА.

Новий проєкт – ще одне підтвердження, що бібліотека СумДУ – це не лише потужній освітньо-науковий центр, але й не менш масштабний осередок творчості, культури, дозвілля, соціальних ініціатив, а тепер ще й – багатогранний театральний простір.

Тож, чекаємо на нові чудові театральні зустрічі в затишній Літературній вітальні.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]