Дата публікації:
19 березня 2012
Кількість переглядів:
1369
Поділитися:

16 березня у спортивному комплексі Сумського державного університету відбувся футбольний матч між збірними командами викладачів і студентів факультету іноземної філології та соціальних комунікацій. Спортивне дійство проходило у рамках святкування дванадцятого дня народження факультету ІФСК.

У складі команди викладачів були: Ярослав Яненко, Володимир Садівничий, Павло Індик, Тетяна Кузнєцова, Сергій Ткаченко, Андріана Костенко, Віталій Дорда та Сергій Король. Із ними змагались студенти-активісти: Яна Опарій, Дмитро Шпірко, Анна Примак, Юрій Токмань, Володимир Лавський, Зоя Рой, Віталій Педенко, Наталія Фоміна, Дмитро Павленко й Тетяна Заворотько.

Боротьба між гуманітаріями виявилася запеклою, адже жоден із гравців не бажав програшу для своєї команди. Загалом пройшло два тайми по десять хвилин, під час яких спортсмени продемонстрували всю свою спритність, кмітливість і силу. Прицілені удари від Павла Індика та Володимира Лавського, непереможний оптимізм Тетяни Кузнецови і Яни Опарій, а такожнеперевершена майстерність воротарів Ярослава Яненка й Наталії Фоміної… Усе це та багато іншого було гідно оцінене вболівальниками, які однаково підтримували обидві команди.

Спливли останні секунди футбольної баталії, свисток судді перекрив скандування глядачів, а увага кожного була прикута до табло з такими довгоочікуваними результатами. Дві яскраво-червоні п’ятірки символізували нічию, що вкотре довело вмілість і талант як викладачів, так і студентів факультету ІФСК.

Футболісти-гуманітарії отримали сувеніри з символікою університету на згадку про дружню зустріч, а також подарували  безліч яскравих емоцій своїм уболівальникам. Бажаємо спортсменам факультету ІФСК ще багато подібних матчів і, звичайно, перемог!

Олена Вєчканова,
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]