Дата публікації:
29 листопада 2023
Кількість переглядів:
573
Поділитися:

На сайті Вашингтонського університету вийшла стаття про професора, експерта з індустрії гостинності та туризму Діпру ДЖХА, який до того є Почесним доктором Сумського державного університету.

Про реалізацію спільних програм і про почесне звання, якого професор американського університету був удостоєний рішенням вченої ради СумДУ на початку листопада цього року, йдеться в окремому розділі статті. 

Разом з Вашингтонським університетом і безпосередньо з професором Діпрою Джха СумДУ впроваджує в Україні проєкт міжнародного колаборативного онлайн-навчання (COIL – Collaborative Online International Learning). На даний час цей проєкт у СумДУ координує доцентка кафедри управління ім. О.Балацького, заступниця начальника управління міжнародного співробітництва Тетяна МАЙБОРОДА.

«Професор Діпра Джха – надійний партнер, справжній друг і амбасадор СумДУ, завдяки якому університет постійно розширює мережу міжнародних партнерств і можливостей для студентів та викладачів, а його внесок у методологію впровадження програм COIL є неймовірно цінним і на даний час надзвичайно актуальним», – зазначила Тетяна МАЙБОРОДА.

«Присвоєння звання почесного доктора нашого університету професору Джха – це знак глибокої вдячності за роки партнерства, за його особистий внесок у розробку та реалізацію програми COIL, глобальних віртуальних класів, що є дуже важливими і корисними. Ми разом підготували когорту студентської молоді з розвиненими навичками міжособистісного і міжкультурного спілкування, яскравими лідерськими якостями», – прокоментував ректор СумДУ Василь КАРПУША.

Сумський державний університет щиро вітає почесного доктора, професора Діпру Джха з міжнародним визнанням його заслуг - входженням до числа найвпливовіших людей світу у сфері гостинності й туризму!

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]