Дата публікації:
12 грудня 2023
Кількість переглядів:
528
Поділитися:

8-10 грудня у місті Дніпро за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України відбувся Міжнародний академічний конкурс музичного мистецтва «Дніпровські хвилі». У ньому взяло участь більше 500 конкурсантів з України, Польщі, Чехії, Китаю, Німеччини тощо.

Учасники вокальної студії Сумського державного університету склали гідну конкуренцію представникам фахових коледжів мистецтв та консерваторій і здобули призові місця та перемоги у своїх категоріях.

Друге місце у номінації «Естрадний вокал. Колективи» здобув вокальний  ансамбль, у складі якого виступали студентки факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Дарина РУБАН і Марина ТКАЧЕНКО, студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Віра БАРДАКОВА, студентка навчально-наукового інституту права Дар’я КАЛЬНА та фахівець відділу позанавчальної роботи Марина ЯНКОВА. Також у цій номінації посів друге місце дует Марини Ткаченко і Марини Янкової. Дарина Рубан – на третьому місці у номінації «Академічний вокал», а Дарʼя Кальна стала переможницею в номінації «Естрадний вокал. Соло».

Вітаємо наших талановитих студентів і керівника вокальної студії Ольгу БОНДАРЕНКО з перемогами, бажаємо нових творчих злетів!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]