Дата публікації:
27 грудня 2023
Кількість переглядів:
484
Поділитися:

26 грудня у Сумському державному університеті стартувала традиційна звітна кампанія. Вона проводиться щороку і має на меті проведення аналізу  виконання завдань і визначення пріоритетів для подальшої роботи.

Звіти охоплюють усі напрями діяльності університету. У нарадах беруть участь ректор Василь КАРПУША, голова вченої ради Анатолій ВАСИЛЬЄВ, проректори, керівники загальноуніверситетських служб, інститутів та факультетів, представники профспілок, органів студентського самоврядування.

Як підкреслив ректор, колективні обговорення сприяють ретельному плануванню діяльності задля утримання високої планки успішного ЗВО та системному розвитку університету. Ця робота, зважаючи на нинішні виклики, потребує особливої концентрації зусиль.

Розпочалося звітування з обговорення результатів роботи бібліотеки, зокрема, щодо створення якісного інформаційного простору для підтримки освітнього процесу, наукової діяльності, розвитку репозитарію, проведення культурно-просвітницьких та профорієнтаційних заходів.

Василь КАРПУША та інші учасники наради відзначили позитивну динаміку діяльності бібліотеки як освітньо-інформаційного та культурно-дозвіллєвого центру інноваційного типу,  що забезпечується відповідальною і злагодженою роботою колективу. Разом з тим, було висловлено низку пропозицій і завдань щодо підвищення ефективності окремих напрямків.

Звіти адміністративного менеджменту університету, збори колективів інститутів та факультетів триватимуть упродовж січня наступного року. Завершить звітну кампанію загальноуніверситетська підсумкова конференція, на якій будуть проаналізовані результати та визначені перспективи розвитку СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]