Дата публікації:
18 січня 2024
Кількість переглядів:
595
Поділитися:

З 17 січня у Сумському державному університеті розпочалися щорічні збори трудових колективів інститутів та факультетів, мета яких – аналіз показників діяльності за минулий рік й окреслення пріоритетів для роботи упродовж нинішнього.

В обговореннях беруть участь представники ректорату, профспілок, студентський актив, викладачі та співробітники відповідних інститутів/факультетів, керівники загальноуніверситетських служб.

На зборах розглядаються важливі питання життєдіяльності структурних підрозділів: аналізуються результати вступної кампанії, забезпечення якості освітнього процесу, наукова, міжнародна, позанавчальна діяльність, кадровий потенціал тощо.

Учора відбулися збори колективу навчально-наукового інституту права, сьогодні зберуться для обговорення показників роботи представники факультету іноземної філології та соціальних комунікацій, на черзі –факультет технічних систем та енергоефективних технологій, факультет електроніки та інформаційних технологій, навчально-науковий медичний інститут, навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту.

Завершить звітну кампанію наступного тижня підсумкова конференція трудового колективу СумДУ.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]