Дата публікації:
23 січня 2024
Кількість переглядів:
590
Поділитися:

У Сумському державному університеті проходять щорічні збори трудових колективів інститутів та факультетів, на яких обговорюються досягнення структурного підрозділу та визначаються перспективи його подальшої діяльності.

Серед широкого кола учасників – викладачі і співробітники окремого факультету чи інституту, а також представники управлінського менеджменту університету, профспілковий та студентський актив. У зборах колективу факультету електроніки та інформаційних технологій, що відбувся 22 січня,  взяв участь начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО, який велику частину свого життя присвятив науково-педагогічній діяльності, навчався, працював, а затим і очолював у Сумському державному університеті зазначений навчально-науковий структурний підрозділ.

Під час обговорення було відзначено системність в організації науково-освітньої діяльності факультету електроніки та інформаційних технологій, позитивну динаміку його розвитку, збереження та примноження традицій успішності.

Дав оцінку результатам діяльності, а також висловив своє бачення перспектив подальшого розвитку факультету ректор СумДУ Василь КАРПУША. Він подякував керівництву, співробітникам та студентам за результативну, ефективну та злагоджену роботу, а також активну волонтерську діяльність, внесок у перемогу України та успішність університету.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]