Дата публікації:
24 січня 2024
Кількість переглядів:
389
Поділитися:

Кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету у співпраці з виконавчим партнером МОМ «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» організували тренінги для психологів і фахівців та фахівчинь соціальних закладів з метою поглибити їхні навички надання інклюзивної  психосоціальної підтримки у кризових умовах. Серед учасників проєкту також – здобувачі вищої освіти з психології та соціальної роботи.

Тренерка програми Маріана МАРИІНЕЗ обговорила з учасниками такі питання: Як організувати безбар’єрні психологічні та соціальні послуги для осіб з інвалідністю в умовах війни? Що таке міжнародні та гуманітарні стандарти у наданні соціопсихологічної підтримки для різних груп населення? Які методи роботи та що мають знати психологи та фахівці соціальної роботи для інтеграції інклюзивних методів у своїй діяльності?

Проєкт реалізується за підтримки Foreign, Commonwealth & Development Office  у 6 громадах Сумської області та передбачає розбудову експертної мережі для ефективного надання соціопсихологічноі підтримки населенню. Заходи у межах проєкту розраховані на три місяці, ними передбачено надання допомоги понад 9 тисячам жителів області.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]