Дата публікації:
15 лютого 2024
Кількість переглядів:
510
Поділитися:

СумДУ активно долучається до волонтерських акцій, наші студенти та співробітники ініціюють і реалізують проєкти разом з громадськими благодійними фондами та організаціями. Саме з метою збору коштів для допомоги Збройним силам України і був організований благодійний бал. Під час заходу учасники мали можливість не лише показати уміння чи отримати навички класичних танців, але й взяти участь у благодійному аукціоні, зробити грошовий внесок у майбутню перемогу.

Честь відкрити бал і вручити подяки волонтерам університету була надана ректору СумДУ Василю КАРПУШІ.

«Складно було приймати рішення про проведення балу під час війни, бо в першу чергу ми маємо пам’ятати про захисників, котрі віддають життя за нашу країну. Саме завдяки їм цей захід відбувся. Тож, маємо цінувати кожен день і показувати ворогу, що ми незламна нація, що маємо сили жити повноцінним життям, радіти й кохати. Пам’ятайте, що слово «кохання» є тільки в нас. Усіх вітаю з Днем закоханих!», –  зазначив ректор.

Подяками за активну громадянську позицію, патріотизм, ініціативність та вагомий особистий внесок у реалізацію волонтерських проєктів нагороджені: завідувачка кафедри внутрішньої медицини з центром респіраторної медицини Людмила ПРИСТУПА; молодший науковий співробітник науково-дослідної частини Лариса СТЕПКО; директор навчально-наукового медичного інституту Андрій ЛОБОДА; доцент кафедри хімічної інженерії Максим СКИДАНЕНКО; директор Департаменту по роботі з персоналом та підготовці науково-педагогічних кадрів Дмитро ЦИГАНЮК; завідувач лабораторії кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів Олег ПАРХОМЕНКО; студенти навчально-наукового медичного інституту Вікторія КОПЧУК, Ірина ДЯДЮРА, Ярослав КРИВОРУЧКО; студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Аліна ВАРУХА, студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій Кристина СУМЦОВА; студент факультету електроніки та інформаційних технологій Владислав КОСТЮК.

Життя триває і кохання неодмінно переможе! Учасники благодійного балу поринули в чарівну атмосферу романтики та чарівної казки, разом із танцмейстерами Ксенією та Богданом вчилися виконувати класичні танці, спілкувалися, демонстрували знання бального етикету, а також взяли участь у виборі короля та королеви балу.

Сумський державний університет вітає усіх зі святом! Кохайте та будьте коханими!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]