Дата публікації:
19 лютого 2024
Кількість переглядів:
480
Поділитися:

Однією з найважливіших подій для молодих інтелектуалів є участь у національних олімпіадах з різних предметів. Юні генії з інформаційних технологій та інформатики 8-11 класів цими й попередніми вихідними взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади. Олімпіада з інформаційних технологій відбулась 10 лютого, з інформатики – 17-18 лютого.

Четверо викладачів Сумського державного університету долучились до проведення інтелектуальних заходів для школярів у якості журі, а на змаганнях з інформаційних технологій старший викладач кафедри комп’ютерних наук Сумського державного університету Оксана ШОВКОПЛЯС очолила експертну групу фахівців, які оцінювали знання здобувачів освіти.

Олімпіадні завдання з інформаційних технологій та інформатики дали можливість учасникам продемонструвати розуміння алгоритмів розв’язання задач, інтелектуальний потенціал, неординарність і креативність мислення.

СумДУ вітає переможців та учасників олімпіад з територіальних громад Сумської області. Переконані, що цей досвід участі в інтелектуальних змаганнях був для вас цінним. Не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, отримуйте нові знання, розвивайтеся. Успіхів вам та натхнення!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]