Дата публікації:
25 лютого 2024
Кількість переглядів:
564
Поділитися:

Факультету електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету цього року виповнюється 35 років. Він був заснований 25 лютого 1989 року як факультет автоматизації виробництва. 1995 року реорганізований у фізико-технічний факультет, а у 2009 році отримав нинішню назву.

На сьогодні ЕлІТ – один із найпотужніших факультетів Сумського державного університету. Він знаходиться на гребені стрімкого розвитку комп’ютерно-інформаційних технологій у всіх сферах життєдіяльності. На факультеті гармонійно поєднуються передові наукові дослідження, високі освітні стандарти та актуальні для сьогодення професії.

Студенти, які навчаються на факультеті ЕлІТ, мають можливість отримати унікальні знання у галузі сучасних інформаційних технологій, управління ІТ-проєктами, програмування, комп’ютерного та web-дизайну, адміністрування баз даних, комп’ютерного моделювання, промислової електроніки, систем автоматичного управління, електроенергетики та прикладної математики, кібербезпеки тощо. 

Вітаємо багаточисельну «ЕлІТну» спільноту студентів, аспірантів, викладачів та співробітників факультету зі святом, зичимо особистих і професійних здобутків, натхнення й добробуту, а факультету – процвітання та нових досягнень на благо університету й України!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]