Дата публікації:
06 березня 2024
Кількість переглядів:
589
Поділитися:

Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету став першим закладом освіти, в якому пройшли зйомки нового освітньо-розважального тревел-шоу «КоледжCheck», ведучими якого є Олександр ПЕДАН та його донька Лєра.

«Ми зараз у машинобудівному коледжі. Але ви знали, що тут є і комп’ютерні технології? Сподіваюсь, знали. Тому, коледжі – це набагато глибше, цікавіше», – зазначив Олександр Педан.

Після успішного проєкту «УніверCheck» автори вирішили організувати зйомки у коледжах, аби продемонструвати важливість і переваги професійно-технічної освіти в Україні, а також показати, що в нашій країні є попит на робітничі спеціальності.

Також у новому проєкті разом із ведучими до зйомок долучатимуться блогери, котрі за допомогою соціальних мереж розповідатимуть про потенціал та освітні можливості навчальних закладів, а також – перспективи працевлаштування випускників коледжів.

«Робота для них є, її багато, і вона класно оплачується. Тому я намагаюсь пояснити батькам, що якщо ваша дитина хоче піти в коледж, знає куди та знає  навіщо, ким вона буде, то, може не треба їй заважати, а треба прислухатись», – пояснив мету проєкту Олександр Педан.

Нове шоу матиме шість випусків, у яких розповідатиметься про коледжі в різних регіонах України. Вихід першого випуску планується на 13 червня. 

Детальніше про зйомки «КоледжCheck» у Машколеджі СумДУ – у сюжеті телеканалу СТС.

Принагідно нагадаємо, що восени 2021 року у СумДУ відбулися зйомки, а влітку 2022-го відео проєкту «УніверCheck» про наш університет було опубліковане на каналі «Педан може». Випуск проєкту про СумДУ отримав чудові враження як, у авторів, так і глядачів.  Переконайтеся в цьому, подивившись відео.

https://www.youtube.com/watch?v=g75c3NSC178 («УніверCheck». Сумський державний університет». Це – випуск тревел-шоу про наш універистет).

https://www.youtube.com/watch?v=mub1f6w-GW0 («Олександр Педан про СумДУ. УніверCheck» – інтерв’ю під час зйомок у Сумах).

https://www.youtube.com/watch?v=aQqngPE6ZdY («СумДУ – унікальний прогресивний університет», – Олександр Педан презентував проєкт «УніверCheck» в етері «Сніданку 1+1»).

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]