Дата публікації:
21 березня 2024
Кількість переглядів:
558
Поділитися:

Заступниця начальника управління міжнародного співробітництва, доцентка кафедри управління ім. О. Балацького Сумського державного університету Тетяна МАЙБОРОДА стала учасницею тренінгу з інтернаціоналізації освіти, що тривав з 11 до 17 березня у Ганноверському університеті імені Лейбніца (Німеччина).

Тижневий воркшоп був організований у межах річної програми «Управління інтернаціоналізацією: німецько-українська академічна співпраця 2024», що фінансується DAAD German Academic Exchange Services та координується Ганноверським університетом імені Лейбніца. Програма триває протягом року і націлена на підтримку інтернаціоналізації українських університетів через навчання, консультації та тренінги представників українських вишів, а також розробку й впровадження учасниками індивідуального проєкту з інтернаціоналізації освіти у своїх університетах.

Тож, протягом тижня відбулася інтенсивна серія презентацій, воркшопів, консультацій з представниками міжнародного офісу німецького університету, факультетів, науково-інноваційного центру та експертами з інтернаціоналізації освіти. 15 учасників з України презентували робочі варіанти власних проєктів, що супроводжувалось жвавим обговоренням, пропозиціями, порадами та продуктивним зворотнім зв’язком як від німецьких експертів, так і від українських колег.

Завершальний етап програми відбудеться у вересні-жовтні 2024 року в Київському національному університеті імені Т.Шевченка, де учасники представлять фінальні проєкти та їхню імплементацію у своїх закладах освіти.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]