Дата публікації:
19 квітня 2024
Кількість переглядів:
327
Поділитися:

16 квітня Сумський державний університет взяв участь в міжнародній онлайн-виставці, яку організувала одна з найвідоміших освітніх консалтингових компаній – Begin Group (Німеччина).

Виставка дає можливість університетам представити свої освітні послуги студентам з різних країн. Цільовою аудиторією нинішнього заходу були представники країн Субсахарської Африки таких, як: Гана, Нігерія, Танзанія, Руанда, Південна Африка, Ефіопія тощо.

Участь СумДУ відбулась за підтримки Українського державного центру міжнародної освіти. Свої освітні пропозиції представили колеги з університетів США, Іспанії, Угорщини, Хорватії, Франції та інших країн. Загалом виставка зібрала понад 3000 учасників.

Онлайн-презентацію можливостей навчання іноземних громадян у Сумському державному університеті на міжнародній платформі провела заступниця начальника управління міжнародного співробітництва Тетяна МАЙБОРОДА.

У своєму виступі пані Тетяна акцентувала увагу на перевагах навчання в СумДУ, серед яких вона назвала можливість дистанційного вступу та онлайн-навчання, доступність англомовних програм для іноземних студентів, високий рівень якості освіти, визнання дипломів у світі тощо. Особливу увагу було приділено досвіду співпраці університету з партнерами з країн Африки, організації навчання африканських студентів в СумДУ, забезпечення надання сучасних знань і компетентностей за обраними освітніми програмами, наголосила на можливостях навчання за програмами академічної мобільності й подвійних дипломів, а також змішаного здобуття освіти на базі партнерських ЗВО в країнах Африки.

Надзвичайно активним був чат із запитаннями від абітурієнтів і відвідуваність стенду Study in Ukraine та Сумського державного університету.

СумДУ активно працює у напрямку інтернаціоналізації освіти і розширює освітні пропозиції для навчання іноземних студентів, тож участь у таких виставках підвищує пізнаваність університету в освітньому просторі країн Субсахарської Африки, надає можливість іноземним студентам та партнерам прямого діалогу з університетом щодо вступу та навчання, а також сприяє налагодженню нових партнерських зв’язків з іншими ЗВО.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]