Дата публікації:
26 квітня 2024
Кількість переглядів:
1908
Поділитися:

25 квітня у Сумському державному університеті відбувся конкурс краси, грації і таланту «Шкільна красуня-2024».

За перемогу в конкурсі змагалися десять старшокласниць зі шкіл міста Суми: Анна Наливайко (школа №23), Євгенія Климашівська (класична гімназія), Поліна Чупрун (школа № 17), Олена Колесник (обласний академічний ліцей ім. Дмитра Євдокимова), Меланія Штома (школа № 15), Софія Омельченко (школа № 2), Дарʼя Стецун (школа № 6), Лія Галенко (школа № 27), Катерина Кокоша (школа № 7), Софія Невидовська (школа № 6).

Організатори конкурсу – культурно-мистецький центр СумДУ спільно з департаментом доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи.

Конкурс «Шкільна красуня» вже став для нашого університету традиційним заходом. І дуже приємно, коли учасниці конкурсу після закінчення школи вступають в Сумський державний університет і продовжують вдосконалювати свої таланти на цій сцені вже у якості студенток.

В інтерв’ю кілька учасниць – Софія Невидовська, Катерина Кокоша та Дар’я Стецун – розповіли, як проходила підготовка до цьогорічного конкурсу.

Софія: «У нас було декілька тренувань на тиждень, ближче до самого конкурсу кількість звичайно збільшилась, взагалі це дуже цікаво. Дізнаєшся багато нового, або вдосконалюєш те, що вже знаєш».

Катерина: « Вчимося ходити на підборах, танцюємо різні танці та робимо постановки».

Дар’я: « Звичайно багато тренувань, підготовка талантів (танці, співи, вірші)».

Цього року тематика заходу – подорожі. Кожна учасниця мала обрати країну чи континент, які їй подобаються і куди вона хотіла би потрапити, і заме з цією країною чи континентом пов’язати свій творчий виступ. Таким чином, глядачі разом з учасницями насолодились творчими мотивами Африки, Америки, Єгипту, Австрії, Туреччини, Франції, ОАЕ, Китаю, Іспанії.

Конкурсанток оцінювало компетентне журі. Вітали учасниць та вручали корону переможниці проректор з науково-педагогічної роботи Іван КОЗІЙ і минулорічна володарка титулу «Шкільна красуня-2023», а нині студентка навчально-наукового медичного інституту Марина ГАВРИК.

Отже, звання 2-ї віцеміс отримала Софія НЕВИДОВСЬКА, 1-а віцеміс – Євгенія КЛИМАШІВСЬКА, а звання «Шкільна красуня-2024» здобула Поліна ЧУПРУН.

Вітаємо переможницю і всіх учасниць конкурсу! Бажаємо дівчатам не зупинятись на досягнутому, впевнено крокувати до нових перемог і сяяти, як справжні зірки!

 

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]