Дата публікації:
09 травня 2024
Кількість переглядів:
600
Поділитися:

8 травня з ініціативи Профспілкового комітету працівників Сумського державного університету відбулась зустріч трудового колективу з ректором Василем КАРПУШЕЮ.

Такий формат спілкування зі співробітниками ректор назвав дієвим елементом внутрішньої системи якості, до якої входять також вже традиційні зустрічі здобувачів освіти з керівництвом університету «Віч-на-віч з ректором», онлайн-опитування «Навчальний процес очима студентів» тощо.

«Якщо сьогоднішня зустріч пройде успішно та конструктивно, я впевнений, що ми зробимо такі обговорення традиційними», – зауважив Василь КАРПУША.

Передусім, ректор коротко окреслив поточну ситуацію діяльності університету, висловив своє бачення та свої пропозиції щодо розвитку закладу, зокрема, в частині формування контингенту, фінансового стану, наукової роботи, міжнародної співпраці тощо.

Загалом Василь Карпуша позитивно оцінив роботу колективу щодо забезпечення успішності університету.

«Ми можемо з гордістю говорити, що СумДУ, і в умовах війни, продовжує розвиватися, продовжує багаторічні традиції, наш колектив потужний і спрямований на результат» – наголосив ректор.

Учасники зустрічі наживо та в режимі онлайн ставили запитання, які стосуються енергоефективності корпусів університету, організації навчального процесу, зокрема безпековим заходів, модернізації системи оцінювання якості освіти тощо.

Відбувся активний і конструктивний обмін думками, пропозиціями, планами, спрямованими на удосконалення забезпечення якості освітнього процесу, умов праці наукових, науково-педагогічних працівників та усіх співробітників університету. 

Наприкінці зустрічі ректор подякував ініціаторам її проведення та всім учасникам, наголосив на важливості такого виду комунікації, адже разом з зацікавленим колективом набагато легше вибудовувати плани розвитку університету з огляду на реалії, в яких доводиться нині працювати.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]