Дата публікації:
26 березня 2012
Кількість переглядів:
1459
Поділитися:

Студенти спеціальності «Переклад» Сумського державного університету Іван Ващук та Анна Кальченко вибороли призові місця на ІІ-ому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом романо-германської філології та літератури. Конкурс відбувся у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя.

За наукову роботу «Екстеріоризація комунікативного мовчання: лексико-стилістичні аспекти (на матеріалі англомовного та україномовного художніх дискурсів)» дипломом І ступеня нагородили Івана Ващука.  Анну Кальченко нагородили дипломом ІІІ ступеня за наукову роботу «Вербалізація невизначено великої кількості у германських мовах (на прикладі субстантивів англійської та німецької мов)». Особливість обраних тем, глибокий аналіз, вміння подати тему і відстояти свої погляди перед членами журі – ось ті фактори, які сприяли тому, щоб їхні роботи високо оцінили.

Перемога студентів СумДУ свідчить про якісну підготовку. На думку конкурсної комісії, до складу якої входили провідні вчені-лінгвісти зі всієї України, студенти-перекладачі СумДУ – одні з перших в Україні за якістю знань.

Вітаємо студентівСумДУ та бажаємо плідної ірезультативної роботи на науковій ниві.

Юлія Зеленська, ЖТ-02

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]