Дата публікації:
28 березня 2012
Кількість переглядів:
1083
Поділитися:

Студентка 3-го курсу кафедри фінансів і кредиту факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету Євгенія Доля виборола призове місце на II-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит». Він проходивна базі Національного університету державної податкової служби України.

Учасники конкурсу – автори кращих конкурсних наукових робіт–презентували свої наукові здобутки. Дискусія проходила в атмосфері живого інтересу, активної позиції та професійного рівня розгляду.

За результатами рецензування наукових робіт та виступів їхніх авторів на конференціїстудентка СумДУЄвгенія Доля отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу"Удосконалення науково-методичних підходів до управління фінансами домогосподарств в умовах ринкової трасформації економіки України" (науковий керівник – кандидат економічних наук Людмила Захаркіна).

Нагадаємо, що у 2011/2012 навчальному році кафедра фінансів і кредиту факультету економіки та менеджменту СумДУ уже вчетвертезаймає призове місце у ІІ- турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит». Це свідчить про високий потенціал СумДУ і про можливості кафедри фінансів і кредиту готувати висококваліфікованих фахівців за спеціальністю "Фінанси та кредит".

Відділ інформаційно-рекламної діяльності 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]