Дата публікації:
30 березня 2012
Кількість переглядів:
1302
Поділитися:

У Сумському державному університеті стартував довгоочікуваний проект – Школа лідерства та громадянської активності «ЛІГА». Вона функціонує під керівництвом проректора з навчально-педагогічної роботи й організації позанавчальної діяльності Олени Король.

Мета програми – навчити молодь основам лідерської поведінки, навичкам професійної комунікації, можливості гідно висловлювати свою точку зору й мати активну життєву позицію. Професійними тренерами стали активісти руху «Живи чисто» Олена Дицул та Ірина Дейнека.

Активісти студентського самоврядування на практиці вивчають навички та прийоми ефективної комунікації. «Такі тренінги дають можливість позбутися комплексів і гідно висловлювати свою точку зору, адже саме від молоді повинні йти ініціатива та креативні ідеїі», – наголошує Олена Дицул.

Під час тренінгів, які часто проводяться у вигляді гри, учасники моделюють критичні ситуації, які трапляються із ними в реальному житті. Без сумнівів можна сказати, що студенти, які пройдуть увесь курс школи лідерства, стануть менш закомплексованими, більш впевненими у собі та морально-стійкими в повсякденному житті.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]