Дата публікації:
05 квітня 2012
Кількість переглядів:
1267
Поділитися:

3 квітня першокурсники факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету відвідали вітражну студію «Вікторія» (відому раніше під назвою «Стиль Тіффані»), розташовану на базі концерну «Укрросметал». Вона спеціалізується на виготовлені вітражів, картин, сувенірів із американського скла.

Виконуюча обов’язки директора студії Марина Михньонок розповіла про майстра вишуканих художніх виробів зі скла Луїса Комфорта Тіффані. Стиль цього митця і покладений в основу всіх студійних робіт. Юні журналісти мали змогу побачити і найкращі роботи майстрів, виконані у стилі «вітраж», «ф’юзинг» та «мозаїка», а також побувати у самому цеху, де створюють нові вироби. Студенти СумДУ отримали неабияку естетичну насолоду від споглядання різноманітних скляних абажурів, мозаїчних столиків, ф’юзингових картин та інших витворів фантазії майстрів.

Наприкінці зустрічі Марина Михньонок висловила надію на подальшу співпрацю з майбутніми «акулами пера» і нагадала: найкращий подарунок – це щось зроблене руками. Маємо надію, що вироби майстрів вітражної студії «Вікторія» ще довго даруватимуть радість і натхнення сумчанам!

Олена Вєчканова,
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]