Дата публікації:
06 квітня 2012
Кількість переглядів:
1663
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулося свято краси і грації – Віденський бал «Квіткова феєрія». Організатором заходу стало студентське самоврядування Медичного інституту. 

Під звуки фанфар відкривав бал заступник директора з виховної роботи і гуманітарних питань Василь Пак. Ведучі запросили шість пар дебютантів, які виконали чудовий полонез. Дебютанти поділилися своїм враженням щодо відкриття балу та зазначили, що критерієм для вибору партнерів по танцю було відчуття ритму. 

Різнобарв’я пишних бальних суконь, фраки, чудовий дизайн оформлення залу, класична музика – все це створювало казкову атмосферу свята молодості і краси.

На балу встановили цікаві правила: танцювати з однією дамою не можна два рази поспіль, після танцю варто подякувати та провести на місце, недопустимо залишатися осторонь і не танцювати, запрошувати на танець незнайому даму можна лише у випадку, коли хтось у залі вас познайомить.

Методом голосування обрали короля та королеву балу. Ними стали Аліна і Петро Грамми. А всі учасники назавжди запам’ятають чарівну та непересічну подію Сумського державного університету, де кожен був огорнутий атмосферою шляхетства і танцю.   

Юрій Тенієшвілі

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]