Дата публікації:
06 квітня 2012
Кількість переглядів:
767
Поділитися:

Заступник голови Профспілкової організації студентів Сумського державного університету Сергій Дегтяр та голова профбюро юридичного факультету Катерина Тищенко взяли участь у І науково-практичній конференції «Функціонування студентських організацій у вищих навчальних закладах: стан, проблеми, стратегії розвитку та міжнародна співпраця». Вона пройшла на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.

У конференції взяли участь представники 24 вишів з Украйни, три – зі Сполучених Штатів Америки та один із Канади. 

Після відкриття конференції відбулося два пленарних засідання, на яких студенти мали змогу не лише отримати корисну інформацію, а й висловити власне бачення, висвітлити проблеми, які хвилюють організацію, яку вони представляли.

На пленарних засіданнях обговорювали проблеми соціально-економічного захисту студентської молоді, оздоровлення та відпочинку студентів, а головне – вдосконалення діяльності студентських організацій ВНЗ (первинних профспілкових організацій студентів та органів студентського самоврядування), шляхи ефективних механізмів співпраці первинних профспілкових організацій студентів із органами студентського самоврядування та їх співпраці з адміністрацією ВНЗ.

У рамках програми конференції пройшли навчання та тренінги; – із конфліктології, та з лідерства.

Перша науково-практична конференція принесла багато висновків – і з приводу вирішення нагальних проблем, що турбують студентські організації, і з культурно-масової роботи – потрібного аспекту для розвитку майбутнього покоління, і з питань соціально-економічного захисту студентської молоді.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

               

  • Вирішення серйозних питань у столиці гумору
  • Вирішення серйозних питань у столиці гумору
  • Вирішення серйозних питань у столиці гумору

   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]