Дата публікації:
06 квітня 2012
Кількість переглядів:
1326
Поділитися:

5 квітня в актовій залі Сумського державного університету  представники факультету електроніки та інформаційних технологій святкували триріччя від дня народження. Із нагоди цього свята між представниками сильної половини ЕлІТу пройшов «Лицарський турнір».

У конкурсі змагалося восьмеро студентів: Віталій Чернець, Антон Глянцев, Кирило Задоркін-Немировський, Володимир Копєйкін, Станіслав Кахерський, Олександр Козяровський, Едгар Кісанга та Олександр Лапін. Щоб отримати найвищу нагороду, хлопці пройшли чотири «випробування»: «Фотоконкурс», «Дефіле», «Талант» і «Танець із дамою».  Їхні зусилля оцінювали прекрасні дами СумДУ: голова первинної профспілкової організаціїВалентина Боровик, кандидат фізико-математичних наук Олена Проценко, директор культурно-мистецького центру Ольга Бондаренко, заступник директора з виховної роботи Департаменту міжнародної освіти Юлія Косенко, голова профспілкової організації студентів Ганна Яковлева та режисер-постановник концертних програм факультету ЕлІТ Ганна Павленко.  

Гра на гітарі від Володимира Копєйкіна, Станіслава Кахерського, Антона Глянцева та Олександра Козяровського, віртуозне володіння барабанними паличками Віталія Чернеця, ритмічна композиція від Едгара Кісанги, чарівний вальс Олександра Лапіна та драйвова хореографічна постановка від Кирила Задоркіна-Немировського… Так, лицарі факультету ЕлІТ виявилися напрочуд талановитими. Журі було зовсім непросто визначити переможця, але час «Х» настав.

Тож, юні конкурсанти отримали наступні титули:

  • «Музичне натхнення» - Станіслав Кахерський,

  • «Симпатія» - Антон Глянцев,

  • «Фото-модель» - Кирило Задоркін-Немировський,

  • «Талант» - Володимир Копєйкін,

  • «Мужність» - Віталій Чернець,

  • «Експресія» - Олександр Козяровський,

  • «Оригінальність» - Едгар Кісанга,

  • «Елегантність» та «Переможець лицарського турніру» - Олександр Лапін.

Усіх учасників конкурсу нагородили грамотами та цінними подарунками. Також почесні грамоти та дипломи від «дорослого» та студентського деканатів отримали студенти факультету ЕлІТ за відмінні успіхи у навчанні, спорті та культурно-масовому житті університету.

Ще раз вітаємо ЕлІТ з днем народження та бажаємо цьому факультету успіхів, процвітання та кар’єрного зросту його випускникам, котрі прославляють Сумський державний університет в Україні та за кордоном!

Олена Вєчканова,
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]