Дата публікації:
10 квітня 2012
Кількість переглядів:
1449
Поділитися:

Команда КВН «Любимая» Сумського державного університету ввійшла до трійки лідерів на Кубку губернатора.

Традиційний «розігрів» залу проводив не менш традиційний ведучий FAN-ZONA КВН Андрій Любченко. Після нього на сцені з’явилися команди-учасниці з міста Суми та Сумської області: «Збірна СНАУ», «Любимая» СумДУ, «Фреш» УАБС, «Сивак» з міста Суми, «Без назви» та «Chilly peppers» з міста Глухів.

Команди боролися за Кубок губернатора у трьох конкурсах: «привітання», «розминка» та музичне домашнє завдання. У «привітанні» кожна команда обрала свій шлях до підкорення серця глядача. Команда «Без назви» активно спілкувалися із залом, команда «Фреш» зосередилася на побутових проблемах. «Перчинки» розв’язували гострі політичні питання, а «Збірна СНАУ» обґрунтовувала свої наміри поїздки до міста Сочі. Команда «Сивак» чомусь жалілася на свою «старість», а команда «Любимая», окрім нового та захоплюючого гумору, презентувала ще й нову форму.

У наступному конкурсі КВНівцям ставили питання не лише журі, а й глядачі. Під час  музичного домашнього завдання гравці навіть спробували побудувати на сцені будинок КВН.

Головним же сюрпризом Кубку стало почесне журі. У його складі були фіналісти вищої Української Ліги КВН команда «Торнадо Люкс» (смт. Берегомет, Чернівецька область). Акторська гра й українська мова дещо з західним діалектом вразили присутніх, за що команда отримала симпатію залу й гучні овації.

«Гра пройшла чудово, – зазначила керівник команди «Фреш» Марина Гузь. – У порівнянні з минулорічною грою Кубок губернатора значно виріс. Варто відмітити, що всі команди досить досвідчені та добре товаришують зі сценою».

За результатами гри, трійку лідерів склали команди «Любимая» СумДУ, «Фреш» і «Сивак» (розділили друге місце), а перше місце, Кубок губернатора і білет до Сочі на Міжнародний фестиваль команд КВН забрали глухівські гості – команда КВН «Chilly peppers».

Якщо ж ти великий шанувальник КВНу і хотів би грати в цю неймовірно цікаву і пізнавальну гру, в Сумському державному університеті не перший рік існує КВН-студія, в якій зростали такі відомі команди, як «Не ображайте Сашу», «Моніка», «Декабрісти», «Не в ту сторону», «Любимая» та інші. Можливо саме твоя команда наступного року виграє «Кубок Губернатора» і підкорятиме Сочі.

Сергій Мальченков
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]