Дата публікації:
11 квітня 2012
Кількість переглядів:
1652
Поділитися:

У Сумському державному університеті пройшла зустріч представників студентського самоврядування з учнями міських шкіл. Мета –  налагодження зв’язків студентського активу зі шкільним, розробка спільних проектів, обмін досвідом. Це важливий крок не лише для роботи з абітурієнтами, а й для майбутньої адаптації першокурсника. Студентський ректор Богдан Постольний зауважив: «Шкільне самоврядування завтра стане студентським, тому між ними прямий зв’язок, який ми маємо підтримувати».

У рамках зустрічі відбулася конференція «Учнівське та студентське самоврядування – разом чи окремо?». До участі й ній долучилися студенти студентські декани, перший проректор Василь Карпуша та проректор із науково-педагогiчної роботи й організації позанавчальної діяльності Олена Король. Вони наголосили на  вагомому значенні самоврядування серед молоді, підкреслили його позитивні аспекти.

Після засідання активісти пішли на екскурсію в бібліотеку СумДУ, де ознайомилися з правилами користування її ресурсами, відвідали музей рідкісних книг і побачили Пересопницьке Євангеліє.Байдужим не залишився ніхто. «Мені дуже сподобався ваш університет, було дуже цікаво. Відтепер я хочу тут навчатися!!! Ви класні!» – поділився своїми враженнями учень 10 класу школи № 21 Денис.

Юлія Дунаєвська,
Інформаційний відділ студентського самоврядування СумДУ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]