Дата публікації:
13 квітня 2012
Кількість переглядів:
1716
Поділитися:

Студент Медичного інституту Сумського державного університету Володимир Дейнека виборов диплом ІІ ступеня на ІV Всеукраїнській олімпіаді з патологічної анатомії.

Цьогорічна Всеукраїнська олімпіада рекодна за кількістю учасників - 58 студентів 3-6 курсів медичних вишів з усієї України приїхали взяти у ній участь. Окрім масовості, ІV Всеукраїнська олімпіада з патологічної анатомії запам'ятається технологічними новинками. У творчій співдружності з регіональним центром дистанційного навчання СумДУ та онлайн-студією конкурсні завдання «поринули» в оболонку комп'ютерної програми дистанційного навчання. Кожного учасника олімпіади забезпечили персональним комп'ютером, на моніторі якого транслювалися завдання. Контроль за роботою студентів жюрі здійснювали з онлайн-студії за допомогою веб-камер.

Серед нововведень ІV Всеукраїнської олімпіади з патологічної анатомії схвальних відгуків заслужило завдання "Відеоролик розтину" - змонтований відеоряд розтину, який акцентував увагу на основних патологічних змінах в організмі. Студенти добре впоралися з завданням, чому, ймовірно сприяло розміщення тренувального відео на сайті кафедри патоморфології СумДУ.

Оновленими виявилися також тестові завдання (з двома-чотирма правильними відповідями), інтелектуальний конкурс, орієнтований на історію патологічної анатомії. Залишилися конкурси "Патологічна анатомія в художній літературі", цито-діагностика мікропрепаратів в онлайн-режимі (зображення транслювалося в лекційну аудиторію з камери мікроскопа на кафедрі патоморфології, яка знаходиться в іншому кінці міста Суми), "Макро-мікро діагностика", тести "Крок-1", які вже стали традиційними.

Ласкаво просимо учасників  на V Всеукраїнськку олімпіаду в 2013 році. У Сумському державному університеті знайдуть чим Вас приємно здивувати!

Медичний інститут,
 Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]