Дата публікації:
18 квітня 2012
Кількість переглядів:
1225
Поділитися:

17 квітня в актовій залі Сумського державного університету відбулася битва титанів гумору: студентські команди веселих та кмітливих змагалися за право володіти перехідним Міжфакультетським кубком КВН-2012. Учасниками гри стали збірні: «Ех-гумфак» (ІФСК), «Усатая  женщина» (ФЕМ), «Поле допуска» (ТеСЕТ), «Элита  ЭлИТа» (ЕлІТ), «Панакота» (юридичний факультет), «Зоопарк» (Медичний інститут) і «С акцентом» (команда іноземних студентів СумДУ).

Оцінювати дотепність та креативність студентів запропонували почесному журі у складі: редактора ліги «Фан-зона КВН» Павла Гриценка, капітана команди «Сивак» Дениса Голишева, керівника команди «Жесткие диски» Марини Гузь, учасника команди СНД та випускника СумДУ Саміра  Грицківа й керівника команди «Тіке_тіхо» Ольги Аношкіної.

Темою всієї концертної програми став кінематограф. КВН-щики змагались у трьох конкурсах: «Фрістайл» («Фестиваль короткометражок»), «Розминка з журі» («За все відповідатимуть режисери») та «Музичне домашнє завдання» (рімейк на відомий фільм). Студенти ТеСЕТу, які пародіювали фільм «Форест  Гамп», запевняли глядачів жити за правилом: «Життя  ̶ не короткометражка, проводь його з користю». Майбутні світила медицини, котрі наполягають на випуску «Фанти» зі смаком сала, з легкістю зіграли ролі акторів із популярного серіалу «Друзі». Студенти-економісти, які так і не знайшли Елвіна з його бурундуками, добре знаються на чорнобильських народних піснях. «Пірати Каспійського моря», тобто колоритні іноземці «с акцентом», спокійно жартували над собою. ЕлІТівці, розбиваючи мікрофони прямо на сцені, все ж блискуче читали реп та заспокоювали звукорежисера. Юристи охарактеризували свою команду трьома словами: талант, фортуна, блат та інтерпретували фільм «Час». А минулорічні чемпіони, гуманітарії, граючи у власній постановці мюзиклу «Чикаго», встигли показати різнобарвність життя університету.

Усі учасники продемонстрували високий рівень гри, тож журі було непросто визначити володаря Кубку. Із результатом 17, 2 бали перемогу отримала команда факультету іноземної філології та соціальних комунікацій «Ех-гумфак», закріпивши за собою звання найвеселіших та найкмітливіших студентів СумДУ.

Олена Вєчканова,
 гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]