Дата публікації:
19 квітня 2012
Кількість переглядів:
1265
Поділитися:

У гуртожитку №2 Сумського державного університету пройшов другий «Общажник», на якому зібралися молоді таланти та поціновувачі гри на гітарі.

Присутніх вразили декорації збудованої сцени в актовій залі гуртожитку. Двоповерхове ліжко, приглушене світло, купа ковдр, праска, чайник, килим на підлозі – усе відтворювало домашню атмосферу, а гарячий чай підсилював навколишній затишок.

Музиканти були оригінальні у виборі теми пісень: радість життя, палке кохання, хвилююче очікування, тяжка війна. На зустрічі звучали як авторські пісні, так і пісні відомих виконавців. Наприкінці вечора всі бажаючі продемонстрували своє вміння співати під гітару. До речі, мешканці гуртожитків не поступалися своєю майстерністю виконавцям.

Нову традицію в стіни гуртожитків – зустріч молодих виконавців-аматорів – увів студент факультету електроніки та інформаційних технологій Євген Безпалько. Другий ж «Общажник» організований спільними зусиллями студентів Олександра Резніка та Сергія Мальченкова, а також силами студентів, які не байдужі до мистецтва.

Студентка Світлана Сидорко поділилася своїми враженнями від зустрічі: «Я дуже люблю пісні під гітару. Складалося враження, ніби усі присутні в залі давні знайомі. Студенти посміхались, більшість співали, я ж слухала і дивувалася: ніби звичайна гітара, шість струн, якісь лади, але так добре звучить».

Якщо ж ти добре граєш на гітарі й хочеш збільшити коло своїх слухачів, ти  можеш взяти участь у наступних «Общажниках». Якщо ж ти просто хочеш насолоджуватися музикою, двері гуртожитку №2 завжди відчинені. Тож слідкуйте за інформацією і приєднуйтесь до чарівних мотивів гітари.

Сергій Мальченков
гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]