Дата публікації:
20 квітня 2012
Кількість переглядів:
2664
Поділитися:

Обрана головна красуня Сумського державного університету – «Міс СумДУ 2012». Нею стала студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій Вікторія Власенко.

19 квітня в актовій залі університету пройшло феєричне свято грації та краси  ̶ «Міс СумДУ 2012». За право носити почесний титул боролися вісім привабливих і талановитих студенток вишу: Ірина Степаненко (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій), Софія Висторопська (юридичний факультет), Марія Міхно (Медичний інститут), Анна Болдіна (Медичний інститут), Вікторія Власенко (факультет технічних систем та енергоефективних технологій), Анастасія Сюхіна (факультет економіки та менеджменту), Анна Радченко (юридичний факультет) і Катерина Смірнова (факультет електроніки та інформаційних технологій).

Атмосфера таємничості та напруженості панувала у залі ще задовго до початку концерту. Глядачі всіляко підтримували своїх фавориток, гучно аплодували та скандували імена учасниць. Нелегко було і професійному журі у складі офіційного представника національного комітету «Міс Україна» в Сумській області, організатора конкурсу «Міс Суми» Лариси Токарєвої, видатного хореографа та постановника, старшого викладача кафедри педагогіки мистецтв і хореографії СумДПУ ім. А. С. Макаренка Анатолія Максименка, відомого фотохудожника Сергія Прокопенка,  директора студентського клубу СумДПУ ім. А. С. Макаренка Олексія Федини та популярного шоу-мена, організатора обласних та всеукраїнських концертів і конкурсів Олександра Гриценка. До речі, в океані краси та романтичності мали можливість потонути і чоловіки зі всього світу, оскільки конкурс транслювався в онлайн-режимі на всіх континентах.

Під час святкового дійства студентки продемонстрували багатогранний артистизм, вражаючу чарівність, чуттєву ніжність, неабияке уміння триматися на сцені й водночас силу духу, впевненість та відвагу. Саме тому фантастична вісімка постали перед залом в образі пристрасних і войовничих амазонок. Звичайно, протягом чотирьох конкурсів («Візитка», «Спортивний», «Талант» і «Дефіле») кожна з учасниць не раз перевтілювалася на сцені… КВНщиця Ірина Степаненко встигла і спародіювати відомих діячів шоу-бізнесу, і вразити присутніх мелодичною композицією «Pui che puoi», «вогняна» танцюристка Софія Висторопська чудово представила себе у поетичній формі, Марія Міхно виявилася талановитою актрисою-мімом, не забувши подякувати всім, завдяки кому змогла потрапити на конкурс, романтична «дівчина-весна» Анна Болдіна подарувала глядачам ліричну пісню «Серед гір…», а справжній трансформер у танці Вікторія Власенко коротко показала на сцені історію свого життя. Поціновувачка чоловічої чесності, відданості та красивих рівних ніг Анастасія Сюхіна звернулася до присутніх із риторичним запитанням: «Чи знаєте ви, що таке горе чи щастя?», борець із власними ангелами та демонами Анна Радченко вважає, що людям не треба наголошувати на їхніх недоліках, а Катерина Смірнова, яка віртуозно володіє грою на синтезаторі, з легкістю склала конкуренцію епатажній Lady Gaga…

Наприкінці дійства кожну учасницю нагородили цінними подарунками від деканатів та спонсорів конкурсу (благодійного фонду Олександра Костенка «Ти – не один, ми – разом»). Конкурсантки же отримали наступні звання:

  • «Міс чарівність» - Анна Болдіна,

  • «Міс жіночність» - Ірина Степаненко,

  • «Міс екстравагантність» -  Катерина Смірнова,

  • «Міс романтичність» - Анна Радченко,

  • «Міс привабливість» - Софія Висторопська,

  • «Міс грація» - Вікторія Власенко,

  • «Міс шарм» - Анастасія Сюхіна,

  • «Міс фотомодель» - Марія Міхно,

  • «Міс глядацьких симпатій» (згідно з голосуванням на сайті www.0542.in.ua) - Анна Болдіна.

Віце-міс СумДУ обрали Анастасію Сюхіну, а володаркою почесного титулу «Міс СумДУ 2012» і сертифікату на 5000 гривень стала Вікторія Власенко. Крім того, Ірина Степаненко, Анастасія Сюхіна та Вікторія Власенко отримали можливість взяти участь у конкурсі «Міс Суми-2012» без проходження попереднього кастингу.

Конкурс виявися неперевершено видовищним, емоційним і яскравим, до того ж підкорив численних глядачів і почесне журі своєю жіночністю, романтичністю та талановитістю.  Вітаємо студенток з їхнім досягненням!

Ліна П’ятниця
Олена Вєчканова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]