Дата публікації:
24 квітня 2012
Кількість переглядів:
698
Поділитися:

Студенти спеціальності «Технології машинобудування» взяли участь у конкурсі «Використання програмного забезпечення СПРУТ-ТП», який проходив у рамках Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технології машинобудування». Він відбувся на базі Донбаської державної машинобудівної академії» (м. Краматорськ).

Студенти СумДУ показали високий рівень підготовки з використання систем автоматизованого проектування технологічних процесів і здобули перемогу та цінні призи.

І місце та запрошення на роботу у науково-виробниче підприємство «Соліс» виборов Ярослав Ніколаєв, призом стала – путівка на 7 днів у Ворохту (Карпати). Дипломом ІІІ ступеня та путівкою на 2 дні в Київ нагородили Валентина Шепелєва. Павло Рибалко посів 4 місце.

Підготував студентів до конкурсу старший викладач кафедри «Технологія машинобудування, верстати та інструменти», кандидат технічних наук Віталій Іванов, який підтвердив свій високий рівень знань програмного забезпечення СПРУТ-ТП, склавши екзамен та отримавши сертифікат сертифікованого користувача (на сьогодні лише два таких сертифікати в Україні).

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]