Дата публікації:
27 квітня 2012
Кількість переглядів:
1163
Поділитися:

Студенти спеціальності «Журналістика» Сумського державного університету перемогли у Всеукраїнському конкурсі радіопрограм «Студентський МІКС». Він відбувався в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

СумДУ представляли програми «Неймовірно, але факт» Вікторії  Радченко, «Третя з половиною пара» Світлани Паламарьової та Богдана Шелудяка, «Sportlife» Тетяни Веремєєвої. Із листопада 2011 по квітень 2012 року програми майбутніх медійників звучали в ефірі Всеукраїнської студентської онлайн-радіостанції «Campus Radio Ukraine». Загалом у конкурсі взяли участь 12 навчальних закладів зі всієї України.

Оцінювало роботи молодих медійників високоповажне журі, до складу якого входили найвідоміші українські радіожурналісти та викладачі провідних навчальних закладів, де готують журналістів. Очолював «колегію судей» директор Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Володимир Різун. Журі оцінювало програми у двох номінаціях – «Інформаційна програма» та «Авторський радіопроект».

У номінації «Інформаційна програма» за одноголосним рішенням журі, диплом ІІІ ступеня отримала Тетяна Веремєєва за програму «Sportlife».

Радіо СумДУ ще дуже молоде, але вже має перші плоди роботи викладачів та студентів. Тож маємо надію, що голоси СумДУ стануть знаними не лише серед студентів рідного ВНЗ, а й по всій Україні!

Олена Шимченко,
ЖТ-92

               

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]