Дата публікації:
28 квітня 2012
Кількість переглядів:
617
Поділитися:

У бібліотечному корпусі Сумського державного університету відбувся конкурс бізнес-ідей на тему: «Якби я був підприємцем». Організатором виступила кафедра економіки та бізнес-адміністрування СумДУ. Співорганізаторами стали обласна організація "Всеукраїнська спілка вчених-екологістів", громадська організація "Рада молодих вчених" та Сумське територіальне відділення Малої академії наук України.

У конкурсі взяли участь учні 9-11 класів Сумської, Глухівської, Конотопської, Шосткінської та Охтирської шкіл. На конкурсі представили 20 бізнес-ідей 24-х конкурсантів. Ці хлопці та дівчата змогли по-справжньому вжитися у роль підприємця. Барвисті слайд-презентації тільки підкріпили і без того цікаві роботи. Підготовка школярів заслуговує похвали, вони брали активну участь в обговоренні бізнес-ідей і задавали свої питання.

Після ради журі визначили переможців. Перше місце зайняла група учнів Сумської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 24 Оксана Опарій, Аліна Булатова, Дарина Шутько і Дарина Девятерікова зі своєю колективною роботою «Завод художніх фарб "Мій погляд"». Друге місце зайняли учасники з Глухівської спеціалізованої школи-інтернату I-III ступенів ім. Жужоми Борис Севрюк та Владислав Фесенко з проектом створення кінологічної школи «Академія для собак». Третє місце здобув учень цієї ж школи-інтернату Петро Ащеулов. Він представив проект створення заводу з виробництва макаронних виробів «Маконі».

По закінченню представлення своїх робіт школярі прослухали лекцію на тему "Фундаментальні основи розвитку" завідувача кафедри економіки та бізнес-адміністрування, доцента економічних наук, професора Леоніда Мельника.

Переможців нагородили грамотами та цінними подарунками. Для відновлення сил після складного конкурсного дня спеціально для учасників було випечено й презентовано величезний і дуже смачний торт.

Дякуємо всім за участь у конкурсі та бажаємо талановитій молоді успіхів у подальшій реалізації бізнес-ідей!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

       

  • Школярі вчилися бути підприємцями
  • Школярі вчилися бути підприємцями

   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]