Дата публікації:
28 квітня 2012
Кількість переглядів:
1668
Поділитися:

24 квітня факультет технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету гучно відсвяткував свій День народження!

Починалось все з «Караоке в СумДУ», яке проходило на великій перерві біля Центрального корпусу. Усі, хто вміє співати та просто полюбляє це робити, мали можливість вибрати улюблену пісню та поборотисяза головний приз. Кожен учасник заслуговувавна перемогу, але за голосуванням глядачів виграла Анастасія Твердохліб. Продовжилося все святковим шоу-концертом «Танці з викладачами». Усі пари, які брали участь, неперевершено танцювали, але здобути перемогу вдалося лише одній – це Марина Халіуліна та Дмитро Левченко. Крім того вони забрали номінацію «Найкраще втілення образу» в танці. Номінацію «Найвеселіша пара» зайняли Ольга Оприско та Михайло Проценко, «Високий творчій зліт» - Інна Заєць та Віталій Панченко, а номінацію «Найкраще технічне виконання» посіли Інна Трунова та Юрій Усік.

Цього року несподіванкою на святковому концерті стали результати інтернет–голосування «Оскарні викладачі ТеСЕТ», проведеного за ініціативою студентського деканату. Привітавши всіх із днем факультету, студентський декан Аліна Гатцук оголосила викладачів, які зайняли наступні намінації:

  • «Найвимогливіший викладач» – Микола Олада;

  • «Найвеселіший викладач» – Дмитро Жигилій;

  • «Найспокійніший викладач» – Іван Павленко;

  • «Найпривабливіший викладач» – Віталій Іванов;

  • «Наймудріший викладач» – Ігор Ковальов;

  • «Найстильніша викладач»– Юлія Погоржельська;

  • «Найсильніший викладач»– Олександр Котенко;

  • Викладач «Кращі вуса»– Олександр Котенко.

Головну номінацію Оскару отримав декан факультету - Олександр Гусак і став «Викладачем року 2012»! Вітаємо всіх викладачів із зайнятим місцем і дякуємо студентам за щірі відповіді у голосуванні.

Студентський деканат висловлює велику подяку адміністрації факультету за різнопланову підтримку та окреме спасибі всім, хто допомагав в організації свята! Чекаємо 2013 року та сподіваємось, що наступний День народження ТеСЕТ буде ще гучнішим та феєричнішим! 

Студ. деканат ф-ту ТеСЕТ
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]