Дата публікації:
03 травня 2012
Кількість переглядів:
1588
Поділитися:

27 квітня у Сумському державному університеті пройшов грандіозний конкурс весни і тепла – «Міс шкільна красуня-2012». Серед восьми учасниць із різних шкіл міста впевнену перемогу здобула Тетяна Середа (СШ №23).

Захід став одним із найяскравіших свят цієї теплої пори року, і саме тому конкурсантки постали перед глядачами у романтичному образі дівчини-весни, яка дарує кожному романтику та ніжність. Не дивлячись на подібну тендітність, на глядачів очікував справжній світ краси та калейдоскоп талантів від Кристини Сидорової (середня школа №18), Валерії Губської (спеціалізована школа №10 ім. О. Бутка), Кристини Гриценко (гімназія №1), Маріки Лємонджави (середня школа №18), Даші Тєліженко (спеціалізована школа №9), Марії Касаєвої  (Олександрівська гімназія), Єлізавети Назарової (середня школа №21) та Тетяни Середи (середня школа №23).

Учасниці змагалися у чотирьох конкурсах: «Візитка» (презентація майбутньої професії), «Спортивний» (танець черлідерів), «Творчий» і «Вальс» (з елементами  дефіле у вечірніх сукнях). Оцінювало дівчат журі у складі студентського ректора СумДУ Богдана Постольного, керівника ансамблю сучасного танцю СумДУ Сергія Крячка, керівника ансамблю народного танцю СумДУ Ольги Ірбіт, методиста сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Віктора Окуня, учасниці конкурсу «Міс Суми» та шеф-редактора молодіжного сайту «CitySumy» Ольги Огієнко.

Як виявилося, Єлізавета Назарова, яка вразила всіх своєю одою жінці, мріє стати професійним журналістом, так само, як і Марія Касаєва, яка крім цього ще й чудово танцює. Запальний пасадобль Кристини Сидорової та пристрасне ча-ча-ча Тетяни Середи підтвердили бажання самих дівчат присвятити своє життя танцям. Майбутня стюардеса Валерія Губська – справжня володарка кілець для художньої гімнастики, у той час, як Маріка Лємонджава фантастично співає. Даша Тєліженко чудово танцює на пуантах і хоче стати вчителем, а Кристина Гриценко прагне довести, що моделі можуть бути кваліфікованими лікарями.

Для журі це було нелегке рішення, але врешті-решт вони винесли свій вердикт. За результатами конкурсу дівчата отримали такі титули:

  • «Міс вишуканість» - Марія Касаєва;

  • «Міс екстравагантність» - Маріка Лємонджава;

  • «Міс романтичність» - Єлізавета Назарова;

  • «Міс оригінальність» - Валерія Губська;

  • «Міс артистичність» - Тетяна Середа;

  • «Міс ніжність» - Даша Тєліженко;

  • «Міс грація» - Кристина Сидорова;

  • «Міс фотомодель» - Даша Тєліженко (подарунок – сертифікат на безкоштовну фотосесію від студії Elitephoto);

  • «Віце-міс шкільна красуня» - Марія Касаєва (корона та приз від культурно-мистецького центру СумДУ)

  • «Міс шкільна красуня-2012» - Тетяна Середа (корона та подарунковий сертифікат на купівлю елітної косметики, а також приз від культурно-мистецького центру СумДУ).

Усі учасниці були нагороджені подарунками від Сумського державного університету та КМЦ СумДУ. Бажаємо дівчатам ще не однієї подібної перемоги, а також – незабутнього випускного вечора, що чекає на них у майбутньому! Сподіваємося побачити їхні обличчя на афішах конкурсу «Міс СумДУ-2013»!

Олена Вечканова
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]