Дата публікації:
08 травня 2012
Кількість переглядів:
795
Поділитися:

Шановні викладачі, студенти та співробітники університету!

Щиросердно вітаю Вас із Днем Перемоги – священним святом народної мужності та звитяги! 9 Травня – день національного тріумфу та символ героїчного минулого!

Сумський державний університет свято пам’ятає тих, хто силою духу та відвагою захищав рідну землю заради світлого майбутнього. Глибока повага Їм за те, що відроджували рідний край. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність і незламність духу. Саме Їм ми завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо виховувати дітей, посміхатися сонцю й радіти життю. Ми цінуємо те, що Вони зробили для нашого сьогодення!

Із нагоди свята бажаю Вам міцного здоров’я, злагоди, добра, благополуччя, радості та щастя. Нехай незгасне світло Перемоги зігріває Вас щодня, додаючи сил і наснаги в ім’я щасливого майбутнього рідної землі!

Зі святом Вас!

З повагою
ректор Сумського
державного університету, проф.                                         А.В.Васильєв

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]