Дата публікації:
18 травня 2012
Кількість переглядів:
1165
Поділитися:

17 травня в Сумському державному університеті в рамках святкування днів Європи пройшов «Конкурс знавців Європи» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та області.

Захід організований Центром європейської та євроатлантичної інформації СумДУ за підтримки МГО «Центр європейських ініціатив»,  Управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації. За словами організаторів, метою конкурсу було не лише привернення уваги молоді до вивчення питань європейської інтеграції, ЄС та культури європейських країн, але й налагодження більш тісного спілкування активістів шкільних і вузівських Євроклубів.

Титул кращого «європознавця» виборювали більше 120 учасників протягом двох турів: вікторини та турніру красномовців. Перше та друге місця посіли учасники Євроклубу ЗОШ №7. Почесне третє місце зайняли школярі гімназії №1.

Під час заходу організатори оголосили й результати Конкурсу дослідницьких проектів серед молоді «Європейські обличчя Сумщини – Спортивні Досягнення».  Промоція спорту та здорового способу життя, долучення до Євро-2012 та усвідомлення власної європейської ідентичності сумською молоддю шляхом відкриття  імен видатних спортсменів-вихідців із міста Суми та Сумської області – такі прагнення переслідували  організатори конкурсу, створюючи проект. Першість виборола молодіжна команда загальноосвітнього навчального закладу №29, створивши медіа проект під назвою «Команда, без которой нам не жить..» про футзальний  клуб «СумДУ».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]