Дата публікації:
22 травня 2012
Кількість переглядів:
1267
Поділитися:

Нещодавно відбулися презентації випускних робіт учасників програми підвищення кваліфікації за програмою з електронних засобів та дистанційних технологій навчання на факультеті підвищення кваліфікації та педагогічних інновацій Сумського державного університету. Захід проходив на базі вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».

У своїх  виступах викладачі розглядали специфіку організації дистанційного навчання студентів за дисциплінами, що викладають, зокрема математичних, економічних, гуманітарних, природничо-наукових напрямків. У ході презентацій пройшло обговорення питань щодо врахування індивідуальних особливостей студентів, реалізації диференційованого підходу у навчанні із використанням електронних засобів, технологій виготовлення авторських засобів і застосування відкритих ресурсів Інтернет (у тому числі й іноземною мовою), якості електронних засобів, організації групової роботи із застосуванням сучасних інформаційних технологій.

Експерти СумДУ – професор кафедри комп’ютерних наук Євгеній Лавров, директор Регіонального центру дистанційного навчання Юрій Зубань, декан факультету підвищення кваліфікації та педагогічних інновацій Олена Купенко спрямовували обговорення на обмін кращими практиками застосування комп’ютерних засобів для забезпечення якості професійної підготовки студентів.

За результатами роботи учасники програми підвищення кваліфікації отримали свідоцтва державного зразка.

Нагадаємо, на весні група викладачів вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» підвищували кваліфікацію за програмою з електронних засобів та дистанційних технологій навчання на факультеті підвищення кваліфікації та педагогічних інновацій Сумського державного університету. Учасники програми дали схвальну оцінку, відмітивши, що отримали не лише теоретичні знання, але й практичний досвід. 

Факультет підвищення кваліфікації та педагогічних інновацій,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]