Дата публікації:
08 червня 2012
Кількість переглядів:
1116
Поділитися:

Факультет технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ вручив дипломи випускникам 2012 року. Із цієї нагоди лунали слова привітання від проректора СумДУ з наукової роботи Анатолія Чорноуса та декана факультету Олександра Гусака.

За словами декана, цьогорічні випускники упродовж усього навчання  брали активну участь у житті факультету, допомагали в організації  різноманітних святкових концертів та були у складі студентського деканату: «Це два студентські екс-декани – Михайло Оприско та Андрій Іванія, неперевершений та всім знайомий Олександр Жиленко, активіст і гуморист Антон Яковенко, краща староста  факультету, вродлива дівчина та голос ТеСЕТу – Анастасія Твердохліб. Активний і голосистий хлопець – Євген Співак.  Олександр Прищепа, Артем Білодід – люди, які завжди допомагали студентському деканату.  Аліна Овчарова – художник студентського деканату. Лідери наукової сфери – Микола Назаров, Павло Ткач – та багато інших талановитих спортсменів, які завойовували призові місця для факультету та університету в цілому».

СумДУ щиро вітає всіх випускників із важливою подією у їх житті та сподівається, що вони неодноразово з’являтимуться у стінах університету.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Студ. деканат ф-ту ТеСЕТ

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]