Дата публікації:
15 червня 2012
Кількість переглядів:
1199
Поділитися:

14 червня Вчена рада Сумського державного університету постановила і надалі здійснювати організаційні заходи щодо забезпечення осіб, що навчаються в університеті, місцями для проживання, а також одностайно проголосувала за будівництво навчально-побутового корпусу для іноземних студентів.

Відповідні рішення прийняли після доп овіді проректора з науково-педагогічної роботи й організації позанавчальної діяльності Олени Король. Вона виступила з темою: «Забезпечення потреб університету в гуртожитках, стан їх підготовки до нового навчального року та організація виховної роботи з їх мешканцями». Під час промови проректор наголосила на покращенні ситуації із забезпеченням місць в гуртожитках для іногородніх студентів: «За останні три роки їх кількість зросла більше ніж на 300 місць».  Олена Король запевнила, що позабазові структурні підрозділи мають стовідсоткову забезпеченість місцями в гуртожитках. У той же час була закцентована увага на  тому, що недостатня кількість місця для проживання уповільнює динаміку розвитку університету.

Члени Вченої ради за допомогою презентації переконалися, що в гуртожитках активізувалися капітальні та поточні ремонти,  що дозволило суттєво покращити умови проживання студентів. Натомість студенти все ще порушують Правила внутрішнього розпорядку, Кодексу корпоративної культури тощо.

Окрім цього Рада розглядала питання про «Стан виконання рішень щодо розвитку інтегрованої інформаційної системи університету та основні завдання на 2012-2013 навчальний рік». За словами проректора Володимира Любчака, завдяки системній роботі з розбудови інформаційно-комунікаційного середовища університет ствердився як провідний ІТ-центр регіону, визнаний у загальноукраїнському та міжнародному науково-освітньому середовищі. «У планах – введення в дію першої черги системи електронного документообігу, комплексної системи захисту інформації тощо».

Ректор СумДУ, професор Анатолій Васильєв вручив атестати професора, в тому числі й  декану юридичного факультету Анатолію Кулішу, а також – атестати доцента.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]