Дата публікації:
27 червня 2012
Кількість переглядів:
1009
Поділитися:

За підсумками змагань міської спартакіади серед вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації у загальному заліку Сумський державний університет зайняв перше місце, випередивши  Українську академію банківської справи аж на сім очок.

Спортсмени СумДУ завоювали першість у восьми видах спорту, в п’яти – здобули «срібло» та ще в п’яти – «бронзу». Студенти показували свої здібності зі стрільби з луку, настільного тенісу, футзалу, легкої атлетики, лижних перегонів, баскетболу, волейболу, плавання, гандболу, футболу, дзюдо та спортивної аеробіки.

Третє місце у цих змаганнях вибороли студенти Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка.

Викладачі Сумського державного університету також стали кращими і додали до ряду перемог студентів свої досягнення, змагавшись у таких видах спорту: бадмінтон, настільний теніс, шахи, волейбол та міні-футбол. У загальному заліку учасників міської спартакіади серед працівників навчальних закладів команда СумДУ виборола перше місце. Відповідно друге та третє місця здобули УАБС та СумДПУ ім. А. С. Макаренка.

Вітаємо студентів та викладачів Сумського державного університету з успішними виступами на спартакіаді та бажаємо подальших блискучих спортивних перемог!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]