Дата публікації:
22 квітня 2011
Кількість переглядів:
3981
Поділитися:

21 квітня на базі Сумського державного університету відбулася зустріч студентів 4-5 курсів з представниками компанії Global Bilgi з метою працевлаштування.

Global Bilgi – міжнародний лідер у сфері контакт-центрів, який надає більше ніж 5 тис. робочих місць у Туреччині, Білорусії й Україні, має центри в двох найбільших українських містах – Києві й Дніпропетровську. Уже в травні цього року Global Bilgi відкриває новий центр у місті Суми. Тож, для більшості студентів і випускників СумДУ – це гарна можливість працевлаштуватися з подальшим кар’єрним ростом. Так, на сьогодні Global Bilgi готовий надати 200 робочих місць.

Працівники компанії надають послуги:

  1. Прийом вхідних дзвінків.
  2. Робота з базами данних.
  3. Допомога клієнтам у виборі додаткових послуг.
  4. Надання консультацій з мобільного зв’язку.
  5.  Презентація акцій, послуг і тарифів.

Щоб стати працівником компанії Global Bilgi необхідно мати вік від 22 до 30 років, бути активним та комунікабельним, володіти чіткою й грамотною мовою та ПК на рівні користувача.

Тож, не зволікайте, адже ви можете отримати цікаву й перспективну роботу. Global Bilgi гарантує можливість розвитку навичок спілкування з клієнтами, змінний графік праці, можливість поєднувати роботу з навчанням. Для того щоб стати членом великої й дружньої родини Global Bilgi необхідно надіслати резюме за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або звернутися до найближчого центру на вулиці Привокзальній міста Суми. Також можна звертатися у відділ практики та інтеграційних зв’язків СумДУ (Г-409) за тел.: 68-78-51.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]