Дата публікації:
03 серпня 2012
Кількість переглядів:
703
Поділитися:

3 серпня найкращий боксер світу у ваговій категорії до 69 кг, магістрант Сумського державного університету Тарас Шелестюк успішно провів свій перший бій на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні.  Він отримав впевнену перемогу в поєдинку над молдовським суперником Василем Бєлоусом із рахунком 15:7 та пройшов до ¼ фіналу. 

Уже на перших хвилинах бою Тарас показав, хто сьогодні буде хазяїном на ринзі. Українець був зібраний у захисті, ініціативний і успішно набирав очки, демонструючи свою перевагу над опонентом від раунду до раунду. Тарас постійно виходив на ударну позицію і починав свої атаки, демонструючи професійну майстерність та безапеляційну перевагу.

Перший раунд завершився із рахунком 4:1 на користь українця. Наступний – Шелестюк провів технічно грамотно, працюючи на атаках. Практично всі удари молдованина припадали на боксерські рукавички. Результат другого раунду – 5:2. В останні три хвилини Тарас Шелестюк працював на ближніх та середніх дистанціях, вкладаючи у кожен епізод свій досвід та майстерність.

Путівку до півфіналу сумчанин розіграє  у вівторок 7 серпня з 22.30 до 00.30. Його суперником стане переможець боксерського поєдинку між Алексісом Вастіном (Франція) та Тувшинбатом Мьянба (Монголія). 

Колектив Сумського державного університету пишається своїм магістрантом та підтримує його! Бажаємо Тарасу Шелестюку поповнити скарбничку України черговою золотою медаллю!  Ми з тобою! Перемога буде за нами!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]