Дата публікації:
13 серпня 2012
Кількість переглядів:
744
Поділитися:

Науковці Сумського державного університету взяли участь у міжрегіональному семінарі «Сприяння розробленню ефективного національного та регіонального планів дій з адаптації до зміни клімату».  Він проводився за сприяння Держекомінвестагентства та Регіонального Представництво Фонду ім. Ф. Еберта за підтримки Сумської обласної державної адміністрації та Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області.

На семінарі працювали робочі групи фахівців різних напрямів діяльності Сумської, Харківської та Полтавської областей. До робочої групи від Сумської області були запрошені й фахівці кафедри прикладної екології СумДУ, де вони представили доповіді щодо адаптації до зміни клімату, викликів і загроз, які спричинені зміною клімату в країні та регіоні.

За результатами дводенної роботи робочих груп були сформовані та передані до Держекомінвестагентства пропозиції та рекомендації, які будуть враховані при розробці національного та регіональних планів дій з адаптації до зміни клімату.

Докладніше – на сайтах Мінприроди та Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]