Дата публікації:
20 серпня 2012
Кількість переглядів:
1186
Поділитися:

Сумський державний університет привітав колектив обласної газети «Сумщина» із нагоди 95-річчя із дня заснування. Її називають літописцем краю, основоположником журналістики на теренах нашої області, який займає виважену та помірковану позицію у висвітленні інформації регіону.

« Газета «Сумщина» – це одне з найстаріших видань Сумської області, яке зробило вагомий внесок у розвиток вітчизняного інформаційного простору, стало свідком майже столітньої історії регіону, енциклопедією державного будівництва. Щотижня журналісти видання роблять новий запис в особистий щоденник нашого краю», - зазначив у привітанні ректор СумДУ Анатолій Васильєв.  

За період існування газети вийшло понад двадцять тисяч номерів! У кожному випуску – від першого і до сьогоднішніх – колектив редакції доносить до читачів об’єктивну інформацію знаменних для Сумської області подій.

Нагадаємо, Сумський державний університет тривалий час підтримує тісні інформаційні стосунки із цим виданням. Завдяки газеті «Сумщина» жителі області дізнаються про наукові, освітні досягнення СумДУ, а випускники кафедри журналістики та філології відшліфовують свою майстерність на шпальтах видання, зміцнюючи його фаховий потенціал. Також студенти отримують вагомий досвід під час проходження практики у газеті.

Сподіваємося,  що і в подальшому ми будемо розвивати та поглиблювати співпрацю, у тому числі в напрямі підготовки професійних журналістських кадрів та спеціалістів зі зв’язків з громадськістю.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]