Дата публікації:
30 серпня 2012
Кількість переглядів:
1337
Поділитися:

За підсумками загальнокомандної першості після проведення «Чемпіонатів України» і «Першого Всеукраїнського фестивалю з ігрових видів спорту» Сумський державний університет знаходиться у десятці кращих вишів країни. Попереду лише Національний університет фізичного виховання і спорту України, Харківська академія фізичної культури, Тернопільський національний економічний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Кам’янець-Подільський національний університет та Національний технічний університет «ХПІ».

А за результатами ІІІ Спортивних ігор серед ВНЗ ІІІ-ІV акредитації Сумський державний університет у своїй четвертій категорії піднявся на одну сходинку та посів почесне друге місце серед 41-го українських вишів.

Нагадаємо, що впродовж 2011-2012 навчального року студенти Сумського державного університету захищали спортивну честь навчального закладу та виборювали призові місця з баскетболу, волейболу, пляжного волейболу, гандболу, футболу, футзалу, вільної боротьби, легкої атлетики, плавання.

Дякуємо спортсменам СумДУ та їх тренерам за високі показники, мужність, витримку та радість від перемог. Бажаємо успіхів та нових звершень на спортивній арені й надалі!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]