Дата публікації:
07 вересня 2012
Кількість переглядів:
883
Поділитися:

Початок навчання для першокурсників СумДУ ознаменувався приємними знайомствами та новими відчуттями. Задля того, щоб «першачки» швидко адаптувалися до навчального процесу в університеті та зрозуміли спектр своїх можливостей, органи студентського самоврядування (ОСС) провели для них лекцію-знайомство, вручивши першокурсникам абетку, яка була створена спільними зусиллями ОСС та за підтримки інтернет-магазину Compservice.

Студентський ректор СумДУ Богдан Постольний розповів про студентське самоврядування в навчальному закладі та представив новим студентам свою команду. Його заступники з різних питань наголосили на напрямках своєї роботи та закликали всіх бажаючих приєднатися до їхньої команди. «Ми вступаємо до університету аби здобути якісну освіту. Але життя в СумДУ не повинно обмежуватися лише навчанням. Саме участь в органах студентського самоврядування може додати яскравих фарб у вашу повсякденність!», – зазначив Богдан Постольний.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань СумДУ Олена Король додала оптимізму зустрічі, запевнивши, що студентське самоврядування та ректорат завжди готові прийти на допомогу та підтримати. Вона побажала успіхів і яскравих моментів студентського життя.

Наприкінці зустрічі першокурсники познайомилися зі своїми студентськими деканами. Останні розповіли про життя факультету та закликали бути активними учасниками подій в університеті.

Студентський ректор Богдан Постольний та студентський проректор із інформаційної роботи Олександр Кобзар висловлюють вдячність активістам і студентам, які допомогли створити абетку для першокурсників!

 

Наталка Фоміна, ЖТ-02

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]