Дата публікації:
14 вересня 2012
Кількість переглядів:
1095
Поділитися:

У літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету сумський фотохудожник Сергій Бугаєнко презентував студентам свою виставку під назвою «Записна книжка», а також поділився роздумами щодо сутності фотомайстерності й нюансів створення цікавих знімків.

«Кожен фіксує свої враження по-різному, - переконаний Сергій Бугаєнко, – зазвичай для цього використовують записну книжку. Моя ж записна книжка – це фотоапарат, тому й назва експозиції така». Знімки не об’єднані тематично, вони зроблені в різний час, у різних місцях та на різну техніку, а відтак дійсно нагадують подорожні записки спостережливого мандрівника. Фотохудожник зізнався, що у новій виставці не представлено жодної комерційної роботи – всі фото зроблені для душі й від душі. Фотографії відображають життя в усіх проявах, а тому майже всі знімки – спонтанні, непередбачувані.

На відкриття виставки також завітали «колеги по цеху»: фотохудожники клубу «Позитив» на чолі з Наталією Говорухіною, секретар Національної спілки фотохудожників України Ігор Ройченко, член Національної спілки художників України Віталій Шевченко. Вони детальніше розповіли студентам про творчість Сергія Бугаєнка та його вподобання. Ігор Ройченко зауважив, що в стінах Літературної вітальні СумДУ постійно проводяться різні виставки сумських фотомайстрів, завдяки яким студенти завжди в курсі розвитку сучасного фотомистецтва.

Фотовернісаж «Записна книжка» Сергія Бугаєнка демонструватиметься в Літературній вітальні СумДУ упродовж трьох тижнів.

 

Ніна Коломієць, ЖТ-92
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]