Дата публікації:
14 вересня 2012
Кількість переглядів:
716
Поділитися:

Улітку викладач кафедри германської філології Сумського державного університету Алла Свєтлова упродовж двох місяців відвідувала курси підвищення кваліфікації з німецької мови у Відні (Австрія). 

Заняття проходили у одному з найстаріших вищих навчальних закладів Європи Віденському державному університеті, до якого з’їхалися викладачі з різних куточків світу: України, Нової Зеландії, Китаю, Японії, Туреччини, Іспанії, Болгарії, Сербії, Польщі, Молдови, Австралії.

Спеціалісти мовного центру Віденського державного університету підготували досить цікаву та пізнавальну навчальну програму для викладачів. За результатами курсів Алла Свєтлова отримала диплом із відзнакою та книгу про історію Відня як приз за активну участь у семінарі.

За словами Алли Свєтлової, окрім семінарських занять викладачам випала унікальна можливість познайомитися із столицею Австрії, яка зустріла гостей мальовничими парками, неперевершеною архітектурою та чарівною класичною музикою, а також пощастило відвідати віденський кінофестиваль, який проходить кожного літа.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]