Дата публікації:
19 вересня 2012
Кількість переглядів:
1385
Поділитися:

20 вересня о 17.00 в актовій залі Сумського державного університету із нагоди десятої річниці із дня заснування кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю відбудеться свято Дня маркетолога-інноватора.

На вас чекають: цікава вікторина, танець Джайв, пісні та вірші у виконанні студентів та святковий феєрверк! Запрошуються усі бажаючі!

Нагадаємо, що кафедра маркетингу та управління інноваційною діяльністю була заснована у 2002 році. За десятилітню історію існування кафедра досягла значних висот у науковій діяльності та навчальному процесі, створено Науково-навчальний центр маркетингових досліджень, Проблемна лабораторія бізнесу та маркетингу та Регіональний центр інтелектуального розвитку.

Також майбутні маркетологи щорічно займають призові місця у Всеукраїнських і міжнародних наукових конкурсах, студентських наукових конференціях, олімпіадах із фахового спрямування, навчаються в аспірантурі і докторантурі кафедри та продовжують здобувати освіту за кордоном за магістерськими програмами.

Сумський державний університет вітає декана факультету економіки та менеджменту Ольгу Прокопенко, завідувача кафедри Сергія Ілляшенко, усіх викладачів, співробітників та студентів зі святом та бажає успіхів, нових звершень і наукових досягнень!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]