Дата публікації:
20 вересня 2012
Кількість переглядів:
908
Поділитися:

20 вересня у Бібліотечно-інформаційному центрі Сумського державного університету відбулася презентація програми культурного обміну та літнього працевлаштування студентів «Work and Travel». Зі студентами СумДУ зустрілися координатори «Центру міжнародних програм», який вже довгий час співпрацює з університетом.

«Work and Travel – це реальна можливість випробувати свої сили та одержати неоціненний життєвий досвід. Хто їде за цією програмою та не боїться перешкод на шляху до незалежності та самостійності, поринає у світ нових можливостей: знайомиться з країною, її культурою, традиціями, удосконалює мову», - зауважують представники «Центру міжнародних програм».

Начальник відділу міжнародного співробітництва Костянтин Кириченко зазначив: «В університеті перевага надається програмам літньої академічної мобільності, під час яких студенти та аспіранти здобувають додаткові знання за кордоном у відповідності до напрямку навчання. Проте я вважаю, що така програма як Work and Travel є дуже важливим етапом для визначення студентом необхідності отримати додаткову освіту за кордоном, для первинної адаптації до незнайомого середовища, культури та мови, а також для безцінного досвіду роботи в колективі. Більш того, після роботи у сферах обслуговування наші студенти повертаються значно більш вмотивованими отримати якісну вищу освіту та стати висококваліфікованими фахівцями».

Вимоги для участі у програмі наступні:

  • учасниками можуть бути студенти  1-4 курсу денної форми навчання;

  • знання англійської мови;

  • вік від 18 до 24 років;

  • успішність у навчанні.

Студенти мають можливість працювати у сфері обслуговування (готелі, кафе, ресторани, парки розваг, гольф-клуби тощо) у різних куточках Сполучених Штатів упродовж літніх канікул.

Якщо Вас зацікавила програма «Work and Travel», звертайтеся до Відділу міжнародного співробітництва СумДУ, ауд. Б-308, за телефоном (0542) 68-77-84 або надсилайте повідомлення на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відділ інформаційно-рекламної діяльності
Відділ міжнародного співробітництва

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]